#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Campul de vara al cercetasilor albaiulieni are loc la Lunca Muresului

Campul de vara al cercetasilor albaiulieni are loc la Lunca Muresului

Revista nr. 97 | 26-08-2011 | Alexandru Mitchievici


În urmă cu câteva zile s-a încheiat cea de-a V-a Jamboree Naţională a Cercetaşilor din România (RoJAM) de la Săliştea Sibiului. Cercetaşii din Alba Iulia au fost reprezentaţi de 23 de persoane.

Printre numeroasele activităţi s-a numărat şi Târgul educaţiei non-formale, unde mai multe ONG-uri au avut ocazia să îşi prezinte oferta, iar fiecare Centru Local şi-a promovat oraşul.

Cercetaşii albaiulieni au promovat Cetatea (foto) printr-un mic joc, sub forma unui traseu cu probe. Participanţilor li s-au dat un număr de provocări precum realizarea unor noduri, orientare cu azimut şi un număr prestabilit de paşi, întrebări despre Cetate şi despre oraş.

Promovarea Cetăţii a fost realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, care a pus la dispoziţie toate materialele promoţionale.

Târgul a fost o ocazie bună şi pentru promovarea Festivalului Naţional Unitate şi Prietenie de la Alba Iulia, ajuns anul acesta la a 14-a ediţie.

Pentru cercetaşii din Alba Iulia vara se încheie cu Campul Centrului Local.

Din 29 august cercetaşii albaiulieni vor pleca în campul de vară, un camp cu tradiţie, care acum va avea loc la Lunca Meteşului. Timp de o săptămână, peste 60 de cercetaşi vor avea parte de un program diversificat, incluzând constructii, drumeţii, jocuri, o olimpiadă cu multe probe şi „seara farfuriilor deschise”, unde se vor găti tot felul de mâncăruri.

Pe această cale, cercetaşii din Alba Iulia mulţumesc sponsorilor STP Alba Iulia, Elit, Supremia Grup, Prefera, Cora Trade Center şi Composesorat Lunca Meteşului pentru ajutorul acordat la realizarea acestui camp.

Foto: Centrul Local „Axente Sever” Alba Iulia

 

Taguri: camp, vara, cercetasi, albaiulieni, Lunca Muresului, Axente Sever, Alba Iulia, Cetatea, Saliste, jamboree

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>